neco pro miataky

z různých akcí a koutů světa :-)

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
tsin

neco pro miataky

Příspěvek od tsin » 28 led 2009, 11:31

ViZzi

Re: neco pro miataky

Příspěvek od ViZzi » 31 led 2009, 16:45

kdo mi to cely preloží slovo od slova ?! :lol: :lol: vim ze se to tam da dat ale nwm zda to prevodovka prežije :cry:

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 31 led 2009, 16:51

no tak on øíká, že tam nechal origo pøevodokvu a vypadá to, že mu to šlape... vzledem k tomu, že ten motor je taky z mazdy, tak by s tim až takový problém být nemìl:)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 31 led 2009, 17:35

Georgee píše:no tak on øíká, že tam nechal origo pøevodokvu a vypadá to, že mu to šlape... vzledem k tomu, že ten motor je taky z mazdy, tak by s tim až takový problém být nemìl:)
dneska jsem se o tom bavil s kamosem a treba u BMW davaj zastavku 2.8 M52 na prevodovku z 1.8 IS a vydrzi to takze si myslim ze tohle by taky slapalo.. 50 koni navic to musi zvladnout a ten kroutak snad taky .. :) kazdopadne 2.5 v miate se mi moc zamlouva... 172 koní a 950kg samosvor hm hm hm :lol: :twisted:

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 01 úno 2009, 00:47

je to mazec no... nad timhle videem už taky nìjakou dobu slintám :D první co mì napadlo, když jsem vidìl motor, z jednoho starýho forda bylo, jestli by se vešel do mazdy atd atd :lol: je to sice 2.0 nebo 2.5, ale výkon to má ještì menší než ten co tam mám, tak jsem to pustil z hlavy :lol:
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 01 úno 2009, 14:11

Georgee píše:je to mazec no... nad timhle videem už taky nìjakou dobu slintám :D první co mì napadlo, když jsem vidìl motor, z jednoho starýho forda bylo, jestli by se vešel do mazdy atd atd :lol: je to sice 2.0 nebo 2.5, ale výkon to má ještì menší než ten co tam mám, tak jsem to pustil z hlavy :lol:
Hele tohle sem uz resil na mazda klubu a 2.5 z mx6 je temer identicka s 2.5 z fort probe ! A jde to tam dát... a taky fort delal 2.2 turbo :twisted: kazdopadne ty 2.5 sou temer stejny ! ! ! ! porad mi to vrta hlavou a mam 1020 chutí to tam nacpat...

Mikk

Příspěvek od Mikk » 01 úno 2009, 20:02

ViZzi píše:Hele tohle sem uz resil na mazda klubu a 2.5 z mx6 je temer identicka s 2.5 z fort probe ! A jde to tam dát... a taky fort delal 2.2 turbo :twisted: kazdopadne ty 2.5 sou temer stejny ! ! ! ! porad mi to vrta hlavou a mam 1020 chutí to tam nacpat...
2,5 V6 z ford probe je mazdackej motor, je stejnej jak v mx6
hodte si to kluci nekdo do miaty, to by mohla bejt v celku sranda :lol: :lol:
MX6 2,5 V6

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 01 úno 2009, 20:15

A nebude to o dost tezsi? Ty ruzne upravy V8 zrovna rad nemam, ale o tomhle moc nevim...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 01 úno 2009, 21:46

no ,ale budiky mu jaksi nefungujou ... to me docela pobavilo...ze si aspon nedal externi tachometr...no ,ale jeho boj...
jinak jak tu bylo psane tak jen upresnim...ford probe a mazda mx6 maji totozny motor. Delaly se dve verze, jedna mela 120kW a druha 121kW...rozdil mam pocit byl akorat v tom ,ze u jednoho modelu nebyl stredovej tlumic a u druheho byl. Jinak sou ty motory totozne..mozna se jeste lisi poctem zubu na rozvodaku, ale to nevim. Pak sem jeste videl dva typy parohu na tomhle motoru ,ale to sem nejak nedostal vysvetleni proc tomu tak je.

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 01 úno 2009, 23:16

Mikk píše: 2,5 V6 z ford probe je mazdackej motor, je stejnej jak v mx6
hodte si to kluci nekdo do miaty, to by mohla bejt v celku sranda :lol: :lol:
Hlavne by to byla první V6 miata u nás... a byl by to vážnì mazec ! A ten motor nebudu o tolik tezší než je treba ta 1.8.... jako jo bude o neco ale ne o moc si myslim kurna... kdo proda 2.5 z mx6 ? :lol:

Odpovědět