neco pro miataky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
ViZzi
Re: neco pro miataky
kdo mi to cely preloží slovo od slova ?!
-
ViZzi
dneska jsem se o tom bavil s kamosem a treba u BMW davaj zastavku 2.8 M52 na prevodovku z 1.8 IS a vydrzi to takze si myslim ze tohle by taky slapalo.. 50 koni navic to musi zvladnout a ten kroutak snad taky ..Georgee píše:no tak on øíká, že tam nechal origo pøevodokvu a vypadá to, že mu to šlape... vzledem k tomu, že ten motor je taky z mazdy, tak by s tim až takový problém být nemìl:)
je to mazec no... nad timhle videem už taky nìjakou dobu slintám
první co mì napadlo, když jsem vidìl motor, z jednoho starýho forda bylo, jestli by se vešel do mazdy atd atd
je to sice 2.0 nebo 2.5, ale výkon to má ještì menší než ten co tam mám, tak jsem to pustil z hlavy 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
-
ViZzi
Hele tohle sem uz resil na mazda klubu a 2.5 z mx6 je temer identicka s 2.5 z fort probe ! A jde to tam dát... a taky fort delal 2.2 turboGeorgee píše:je to mazec no... nad timhle videem už taky nìjakou dobu slintámprvní co mì napadlo, když jsem vidìl motor, z jednoho starýho forda bylo, jestli by se vešel do mazdy atd atd
je to sice 2.0 nebo 2.5, ale výkon to má ještì menší než ten co tam mám, tak jsem to pustil z hlavy
2,5 V6 z ford probe je mazdackej motor, je stejnej jak v mx6ViZzi píše:Hele tohle sem uz resil na mazda klubu a 2.5 z mx6 je temer identicka s 2.5 z fort probe ! A jde to tam dát... a taky fort delal 2.2 turbokazdopadne ty 2.5 sou temer stejny ! ! ! ! porad mi to vrta hlavou a mam 1020 chutí to tam nacpat...
hodte si to kluci nekdo do miaty, to by mohla bejt v celku sranda
MX6 2,5 V6
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no ,ale budiky mu jaksi nefungujou ... to me docela pobavilo...ze si aspon nedal externi tachometr...no ,ale jeho boj...
jinak jak tu bylo psane tak jen upresnim...ford probe a mazda mx6 maji totozny motor. Delaly se dve verze, jedna mela 120kW a druha 121kW...rozdil mam pocit byl akorat v tom ,ze u jednoho modelu nebyl stredovej tlumic a u druheho byl. Jinak sou ty motory totozne..mozna se jeste lisi poctem zubu na rozvodaku, ale to nevim. Pak sem jeste videl dva typy parohu na tomhle motoru ,ale to sem nejak nedostal vysvetleni proc tomu tak je.
jinak jak tu bylo psane tak jen upresnim...ford probe a mazda mx6 maji totozny motor. Delaly se dve verze, jedna mela 120kW a druha 121kW...rozdil mam pocit byl akorat v tom ,ze u jednoho modelu nebyl stredovej tlumic a u druheho byl. Jinak sou ty motory totozne..mozna se jeste lisi poctem zubu na rozvodaku, ale to nevim. Pak sem jeste videl dva typy parohu na tomhle motoru ,ale to sem nejak nedostal vysvetleni proc tomu tak je.
-
ViZzi
Hlavne by to byla první V6 miata u nás... a byl by to vážnì mazec ! A ten motor nebudu o tolik tezší než je treba ta 1.8.... jako jo bude o neco ale ne o moc si myslim kurna... kdo proda 2.5 z mx6 ?Mikk píše: 2,5 V6 z ford probe je mazdackej motor, je stejnej jak v mx6
hodte si to kluci nekdo do miaty, to by mohla bejt v celku sranda![]()