po vzoru CR.net, mì napadlo, že by tu mohlo bejt dobrý téma na fotky vása vašich aut z rùznejch závodù/trackdays/drift akcí atd. Prostì vaše auta pod plnou zátìží Drag na 400m mi sem ale prosim vás netahejte
(nenapadl mì lepší název než ten co maj na cr.net )
Takže zaènu:
Mùj vùbec první slalom v Milovicích 2roky zpátky a hned z toho bylo 3tí místo ve skupinì:
Motokary jsou tridy KZ2. A jsou teda italsky
Dvoutakt o obsahu 125ccm a vykonu nekde kolem 40. koni a sestikvaltem
Stovku to ma za 3s... maximalku dle pouzitych prevodu, u nas nejvic pouzivane, napr. ve Vysokem Myte, 140Km/h. Neni problem naprevodovat na 200km/h...
Je to hukot, to je fakt. Kdo do toho sedne poprve, vidi prvnich par sekund jen nebe... hlavu proste dopredu nevrati, pokud neubere a neprestane radit
mužu k tomu jen rict, že zážitek z jízdy mostì na okruhu byl tak 60% toho, jaký pocity jsem mìl, by jen pri tréninkových jízdách na KZ2.
no a když jsem stál na startu a kolem bzuèelo dalších 30 " nasranejch sáòek", tak jsem byl leckdy docela fest podìlanej jak to dopadne v prvním vinglu. upøímnì....je to dva roky a dneska už bych do toho asi v závodì znova nesedl. dostal jsem strach.
speedy_s píše:jedna z nejoblíbenìjších fotek od Muldera ze slalomu ve všechovì minulej rok. Tu nejoblíbenìjší sem dávat nemùžu je trochu ilegální quoted IMG deleted by admin
sis ho vsimnul jo Tak nejak z nostalgie jsem ho tam nacpal, da se rict, ze talisman mel jsem ho v mem prvnim japonskem aute... a ted se hodil jako clonitko v miste, kde prosvita slunicko, i kdyz jsou clony dole
Tak ja jsem nasel jen ted z Mostu a navic jsem je nefotil ja. Vzhledem k tomu, ze jsou fotky volne dostupne na webu, tak si v ramci fair use dovolim je nalinkovat...
Nemuzu si pomoct, ale tahle se mi proste libi:
A tady se spolujezdkyni (manzelky babicka, 80+, naprostej klid)
Pallas píše:Tak ja jsem nasel jen ted z Mostu a navic jsem je nefotil ja. Vzhledem k tomu, ze jsou fotky volne dostupne na webu, tak si v ramci fair use dovolim je nalinkovat...
Ono to ani moc nejde fotit sam sebe v akci. Fotky jsou kvalitka.