Onboard videa
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Onboard videa
to pallas: zacinas me stvat, pruser je ze s FD se do CH nikdy nedostanu a pokud ano mazu na podvalu (jestli vubec) zpatky do CR a par tisic chudsi 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Pallas píše: Realp-Gletsch, http://goo.gl/maps/ldvwV
Rikal jsi mi, at postnu nejaka videa, tak je postuju (dnes je na poradu Grimsel Pass a zitra Susten Pass)petan_250 píše:to pallas: zacinas me stvat, pruser je ze s FD se do CH nikdy nedostanu a pokud ano mazu na podvalu (jestli vubec) zpatky do CR a par tisic chudsi
Myslis, ze mas mazdici tak moc ne-EU, ze by te prudili policajti? Protoze chudsi bys prijel stejne - byl bys porad na benzince, jako ja.
Skoro bych rekl, ze by to nemuselo byt tak horke, ale tezko rict - moje mazda je navenek jen trochu hlucna, ale cat uz ma a jen gumy ma zdibec sirsi.
A jedno cervene FD uz jsem tu videl
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
to pallas: mysleno jen a jen v dobrem a diky za on-boardy 
Ve CH jsem byl pred par lety a polizei prudili. A mistni obcas take (jeden na nas primo policajty poslal). Hmm jj dal bych vydelat o tym zadna
Ve CH jsem byl pred par lety a polizei prudili. A mistni obcas take (jeden na nas primo policajty poslal). Hmm jj dal bych vydelat o tym zadna
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

no to me prave taky stve kdyz vyjedu za hranice co bude s policajtama ... co reknou na to ze nemam sedacky v zadu, ma 4 body a urvanej vyfuk .... ://
Ja vimpetan_250 píše:to pallas: mysleno jen a jen v dobrem a diky za on-boardy
Dovedu si predstavit v okoli Zurichu, v Ticinu mi to prijde uvolnenejsi, ale samozrejme ze severni strany zdejsich Alp uz jsou kantony nemecke.petan_250 píše:Ve CH jsem byl pred par lety a polizei prudili. A mistni obcas take (jeden na nas primo policajty poslal). Hmm jj dal bych vydelat o tym zadna
A kdyz nahodou jedu kolem policajtu, tak urcite ne na jednicku v 8000 rpm
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Tak abychom trosek popojeli... Po projeti Furka Passu ze strany od Realpu clovek skonci v Gletschi, odkud se da pokracovat bud dolu do Oberwaldu (coz je taky krasna cesta) a nebo nahoru pres Grimsel Pass do Guttannenu -- ta klikata silnice ve skale, co je videt pri pohledu od hotelu Belveder pod vrcholem Furky.
Takze tentokrat Grimsel Pass, uphill z Gletsche a downhill do Guttannenu. Ta Alfa prede mnou je kamos a na diesel to jede velmi pekne, zvlast do kopce (210 turbo koni, 4wd, 2x vetsi kroutak nez RX-8), z kopce je znat, ze je to tezke.
Trasa: Gletsch - Guttannen
Takze tentokrat Grimsel Pass, uphill z Gletsche a downhill do Guttannenu. Ta Alfa prede mnou je kamos a na diesel to jede velmi pekne, zvlast do kopce (210 turbo koni, 4wd, 2x vetsi kroutak nez RX-8), z kopce je znat, ze je to tezke.
Trasa: Gletsch - Guttannen
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Toš já s dovolením nahodím jedno z Ringu 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Pure awesomeness. 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Parada! Ted zase zavidim jaPeca píše:Toš já s dovolením nahodím jedno z Ringu
A proboha co to bylo za tu malou modrou vec co tam prosvistela? Nejake Mini on steroids?
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Jeden místní blázen, jezdí BTG tuším kolem 8 minutPallas píše: Ten mam zas ja na seznamu destinaci -- budeme se muset prostridat
A proboha co to bylo za tu malou modrou vec co tam prosvistela? Nejake Mini on steroids?
http://ringmini.de/Meine_Minis/meine_minis.html
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
to je tak klidná ta vette nebo se to jenom zdá?
jinak pěkné, hlavně ten zvouček
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Klidná určitě je, ale taky jedu dost jako pussy protože driftování v 200kmh+ jaksi nemám natrénovánospeedy_s píše:to je tak klidná ta vette nebo se to jenom zdá?![]()
Peca: pojed priste se mnou na ten kurz sport jizdy po Nordschleife...neni to sice levny ale stoji to za to...nejenom ze se dostanes mezi jezdce typu DTM,VLN, testovaci piloty porsche atd ale pod vedenim R.Senkyre se naucis stopu a pak mas cely ring volny jen pro tuhle malou skupinku,takze nepotkas prakticky nikoho na trati, coz je k nezaplaceni...ja jsem na tom kurzu zrychlil z 8.34 na 8.25 a donutil spolujezdce se pozvracet po dojezdu do cile 
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
1st czech Nordschleife penzion
Moje vylety se s Nordschleife tezko pomeruji, ale abych dokoncil okruh z minule soboty, tak pridavam posledni video s jednim z nejhezcich prusmyku (a cest do/z nej), ktere jsem tu zatim jel a tim je Susten Pass.
San Bernardino je krasne, ale switchbacky jdou moc rychle za sebou. Ze Stelvia je krasny vyhled (smerem k vesnici Stelvio), ale silnice za moc nestoji (i kdyz cesta z vrcholu Stelvia do Bormia je super).
Cesta do Susten Passu zacina v krasne prirode, pricemz vegetace se postupne ztraci, az zustanou jen lisejnikem pokryte skaly a diky nacasovani zasnezene vrcholky hor v pozadi. Silnice je kvalitni a na rozdil od Furky siroka a scenerie dech berouci.
Trasa: Obermaad - Meien
Jeste mam nejake zaznamy z ostatnich prusmyku, ktere jsem tu projel: San Gottardo (stara cesta s kocicima hlavama), Oberalp, Lukmanier/Lucomagno, Spluegen, Julier, Albula, Fluela, Umbrail, Stelvio.
Bohuzel ne vzdy jsem mel stesti na slaby provoz a obcas mi nestacily baterky (Lucomagno-Biasca a Stelvio-Bormio), ale pokud bude zajem (to mazdi hen heeen uz muze leckoho nudit), tak muzu jeste neco na YT vyvesit -- jen nechci tenhle thread uplne hijacknout
Nebo by se mozna ta videa mela presunout do jednoho/vice threadu v sekci "Roadtrip", aby neprekazela tady.
San Bernardino je krasne, ale switchbacky jdou moc rychle za sebou. Ze Stelvia je krasny vyhled (smerem k vesnici Stelvio), ale silnice za moc nestoji (i kdyz cesta z vrcholu Stelvia do Bormia je super).
Cesta do Susten Passu zacina v krasne prirode, pricemz vegetace se postupne ztraci, az zustanou jen lisejnikem pokryte skaly a diky nacasovani zasnezene vrcholky hor v pozadi. Silnice je kvalitni a na rozdil od Furky siroka a scenerie dech berouci.
Trasa: Obermaad - Meien
Jeste mam nejake zaznamy z ostatnich prusmyku, ktere jsem tu projel: San Gottardo (stara cesta s kocicima hlavama), Oberalp, Lukmanier/Lucomagno, Spluegen, Julier, Albula, Fluela, Umbrail, Stelvio.
Bohuzel ne vzdy jsem mel stesti na slaby provoz a obcas mi nestacily baterky (Lucomagno-Biasca a Stelvio-Bormio), ale pokud bude zajem (to mazdi hen heeen uz muze leckoho nudit), tak muzu jeste neco na YT vyvesit -- jen nechci tenhle thread uplne hijacknout
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Prý že nemá koule... Mi pávě příjde, že se s tím moc nesereš 
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
To je úhel pohledu. Pro lidi co nejezdí, natož na Ringu, je to asi nudaVavris píše:Prý že nemá koule... Mi pávě příjde, že se s tím moc nesereš
to Peca: jen se chci zeptat na okruhu mam naježdeno 0min proste nic. Ale chvilema se mi zdalo že bys mohl jet nektere pasaže na nižši rychlostni stupen ale jak rikam možna se mi to jen zdalo.?
Nezdálo, mohl. Ale někdy je lepší nechat tam vyšší kvalt než se rozptylovat řazením, zvlášť s tímto motorem se slušnými Nm. Ale při full-attack kole by to samozřejmě chtělo řadit daleko víc.Design píše:to Peca: jen se chci zeptat na okruhu mam naježdeno 0min proste nic. Ale chvilema se mi zdalo že bys mohl jet nektere pasaže na nižši rychlostni stupen ale jak rikam možna se mi to jen zdalo.?
Diky jinak paradni!! Musiš mi c5 nekdy ukazat možna jak bude trošku vic penez a obstarany veci co jsou potreba tak bych i na leto možna taky neco takoveho koupil a mohli bysme vyvadet:D
Jedno kolo, co začínalo na mokru a končilo na suchu, pro Ring nic nezvyklého 
+ jedno "rychlejší"
+ jedno "rychlejší"
přidám jedno moje video z Czechringu. Stock
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tak som sa nakoniec aj ja dostal tento rok na okruh..
Skring var. 4
http://195.28.90.62/dohc/c20xe/SUNP0001s.AVI
http://195.28.90.62/dohc/c20xe/SUNP0005s.AVI
Skring var. 4
http://195.28.90.62/dohc/c20xe/SUNP0001s.AVI
http://195.28.90.62/dohc/c20xe/SUNP0005s.AVI
To trochu ozivime ne...
Obracena Sosna, dest a spousta litru oleje na trati. A nejezdim na cas tak sorry
Obracena Sosna, dest a spousta litru oleje na trati. A nejezdim na cas tak sorry
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat