Games - aneb kdo co paří
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Games - aneb kdo co paří
Jízda nic moc, ale 240SX 1JZ 400ps

Japonským autům už trochu rozumím, ale i tak mám blbý otázky.... a odpovědi

Jak jsi tam dostal tu trať? Mám originálku už 6 roků a novou mapu bych si zkusil...
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
rFactor je blbost . Ovládání nic moc a grafika je hrůza . Zlatý LFS 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

rFactor mi rozhodně jako blbost nepřipadá, LFS je dobrý, ale do realu ma taky daleko a ono záleží na čem to hraješ.
shatsu.cz
preháňaš ako čerešne s mliekomTrautenberg píše:rFactor je blbost . Ovládání nic moc a grafika je hrůza . Zlatý LFS
LFS som neskúšal ale podľa screenov to bude zhruba rovnaké, a čo sa ovládania týka tak neviem čo si myslel ale tak u niektorých lepších modov s ničím problém nemám
Forza 4 (2roky)
Granturismo 2,4,5 (13let)
LFS (6let)
Forza - zábavná arkáda
Granturismo - spíše simulace, ale i trochu arkády... na sypání mam raději GT, ale na kravení a jízdy ve 2 mam raději Forzu.
LFS - to je moje láska... kterou hraju na G25tce už několik let (cca. 60-70tisíc km najeto).... nikdy se jí nemůžu nabažit... radost z jízdy (ze hry)
Granturismo 2,4,5 (13let)
LFS (6let)
Forza - zábavná arkáda
Granturismo - spíše simulace, ale i trochu arkády... na sypání mam raději GT, ale na kravení a jízdy ve 2 mam raději Forzu.
LFS - to je moje láska... kterou hraju na G25tce už několik let (cca. 60-70tisíc km najeto).... nikdy se jí nemůžu nabažit... radost z jízdy (ze hry)
rad pozuju na pumpe 
Tak to zkuswlko píše:
preháňaš ako čerešne s mliekom![]()
LFS som neskúšal ale podľa screenov to bude zhruba rovnaké
btw. Já právě atakoval 100 000 km v lfs a to na licencovaném profilu, asi 4 roky sem jezdil na demu .
Ale moje nejoblíbenější závodění stejně s demáckým autem
FBM(formulka) + bl1. - 7905 laps, PB. 1.12.54 - +0.00.86 za světovým rekordem heš
Tak když to takhle rozvádíte tak já mám teď najeto 52360 km. Předtím jsem jezdil na jiné licenci a ještě předtím jsem hrál pár let demo.
Demo jsem hrával na myši a pak jsem si pořídil G25, momentálně jezdím s G27 a lfs je taková droga. Jezdím drifty, ale někdy si zajdu na demo zablbnout
A tady nějaký videa který dělá kámoš a je v tom dobrej
Demo jsem hrával na myši a pak jsem si pořídil G25, momentálně jezdím s G27 a lfs je taková droga. Jezdím drifty, ale někdy si zajdu na demo zablbnout
A tady nějaký videa který dělá kámoš a je v tom dobrej
shatsu.cz
zatial ma to moc neláka, ku kúpe rfactoru ma nakopol tento mod (asi najlepší s tých čo som vykúšal) aj ked sem tam vyskúšam aj niečo inéawaj12 píše:Tak to zkus
To má asi takovou hodnotu, jak když řeknu, že Honda je blbost.....Trautenberg píše:rFactor je blbost . Ovládání nic moc a grafika je hrůza . Zlatý LFS
Srovnávat LFS, rFactor a ostatní simulátory je strašně subjektivní. Mně třeba LFS nikdy nenadchlo, ovládání mi přišlo strašně gumovy, ikdyž jsem ho hrál asi tak rok. S poznáním rFactoru jsem už LFS nikdy nezapnul a rF hraju občas doteď, cca 6-7 let, z toho tak 3-4 roky solidního online závodění a vždy mi přišlo reálnější, ovladatelnější a vychytanější. Jako u všeho co vyvíjí nadšenci se kvalita modů dost různí, ale vždycky bylo z čeho vybírat a něco bych označil za skvosty, dokonce pár z českejch ruk. Nebyl jsem nikdy drifter, v tomhle to nedokážu posoudit, ale co jsem si všímal kolem, tak daleko víc drifterů hrálo LFS a stopaři spíš rF.
Nevi nekdo, jak obnovit heslo v LFS? Problem je, ze nevim na jaky mail jsem to mel regnute, ani jake je uzivatelske jmeno.
Snad jedine vypis z Paypalu za platbu...
EDIT: Nejakym zazrakem jsem to dal dohromady a funguju.
A opravdu to jde i pres Paypal vypis, jak Google poradil...
EDIT: Nejakym zazrakem jsem to dal dohromady a funguju.
Priste kdyztak muzes napsat hernim developerum. Tak se obnovuje heslo v LFS.
Total stats:
Travelled distance:69779 Km
Fuel burnt: 22537 Ltr
Laps: 13695
Hosts joined: 1699
Races won: 229
Second: 223
Third: 194
Finished: 1116
Qualifications: 35
Pole Positions: 6
Drags / Wins: 982 / 389
LFS nad RF dost vynika v oblasti fyziky pneu a jejich deformujicim se modelem. RF ma gumy snad, ze zele. Graficky je na tom zatim LFS take trochu lepe. Ale videa z RF2 vypadaji luxusne. Dost se tesim na GT6 ktere snad konecne ma vyjit i pro PC. Teste se na vanoce.
Video jsem uz nedelal asi 3 roky. Tak neco starsiho:
Total stats:
Travelled distance:69779 Km
Fuel burnt: 22537 Ltr
Laps: 13695
Hosts joined: 1699
Races won: 229
Second: 223
Third: 194
Finished: 1116
Qualifications: 35
Pole Positions: 6
Drags / Wins: 982 / 389
LFS nad RF dost vynika v oblasti fyziky pneu a jejich deformujicim se modelem. RF ma gumy snad, ze zele. Graficky je na tom zatim LFS take trochu lepe. Ale videa z RF2 vypadaji luxusne. Dost se tesim na GT6 ktere snad konecne ma vyjit i pro PC. Teste se na vanoce.
Video jsem uz nedelal asi 3 roky. Tak neco starsiho:
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
LFS jsem začal hrát asi od verze X (+ - 4-5 let zpět). Na volantu poslední rok a ihned jsem se s ním naučil , ale v rFactoru u toho jsem seděl 2 dlouhé noci , než jsem zmáknul stopu atd... Jak už tu bylo řečeno - LFS vyniká v oblasti fyzice gum . Na tom by měl rFactor hóódně zamakat !
LFS si zahraju skoro každý den , pokaždé večer - online . Mám naježděný 5915km - z toho asi půlku na volantu.
LFS si zahraju skoro každý den , pokaždé večer - online . Mám naježděný 5915km - z toho asi půlku na volantu.

Já musim říct že co mám papíry na auto tak jsme na LFS nesáh. Tak nějak mě to přestalo úplně bavit. 
SilverFox píše:Já musim říct že co mám papíry na auto tak jsme na LFS nesáh. Tak nějak mě to přestalo úplně bavit.
rad pozuju na pumpe 
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Jojo , auto je rozhodně něco jinýho
Ale pro mě lepší LFS , auto nemám možnost každý den 

To me fakt pobaviloSilverFox píše:Já musim říct že co mám papíry na auto tak jsme na LFS nesáh. Tak nějak mě to přestalo úplně bavit.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
hodně dlouho jsem hrál GT4... nicméně auto vše změniloSilverFox píše:Já musim říct že co mám papíry na auto tak jsme na LFS nesáh. Tak nějak mě to přestalo úplně bavit.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Trochu jsem na video pozapoměl, ale LFS je sice vynikající simulátor ale nepřijde mi že do něj dostanu tolik modifikací jako do rF a co se týče gum, záleží na tom jaký gumy jezdíš ale zase nadruhou stranu mi chybí pár věcí z lfs na rf ale jsou to spíš jenom drobnosti 

S příchodem GT6 doporučuji přehodnotit. Fyzikální model se jeví jako skoro dokonalý, takže na trénink superspeedy_s píše: hodně dlouho jsem hrál GT4... nicméně auto vše změniloteď na to šáhnu tak akorát když jsem nemocnej a nemůžu nic
Po x-letech super parba jmenem Age of empires II
Jj uplne mimo misu ale cela noc v trapu jak za starcyh casu 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
s příchodem GT6 bych si musel koupit nový PS, nový volant a ideal novou TV nebo monitor aby to mělo smysl, takže pro mě to postrádá smysl za věc na kterou se akorát prášíPeca píše: S příchodem GT6 doporučuji přehodnotit. Fyzikální model se jeví jako skoro dokonalý, takže na trénink super
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Jop, nedávno jsem to koupil ve slevě za pár korun a s kámošem se toho nemůžeme nabažit.petan_250 píše:Po x-letech super parba jmenem Age of empires IIJj uplne mimo misu ale cela noc v trapu jak za starcyh casu

sem tam sa k tomu tiež vraciam a určite nie sme jedinýpetan_250 píše:Po x-letech super parba jmenem Age of empires IIJj uplne mimo misu ale cela noc v trapu jak za starcyh casu