Initial D česky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Initial D česky
Sleduju i s pritelkyni, ktera na to ceka snad vic, nez ja... takze diky. 
V čase cca 14:20 až 16:00 docela masakr. 
Japonským autům už trochu rozumím, ale i tak mám blbý otázky.... a odpovědi

- Badunclesam
- Kontaktovat uživatele:
Za mě teda "speciálka" zklamala, ale to není samozřejmě chyba Woyta nebo Trinoma. Holt jsem asi čekal napínavější akci, třeba jak Takumi bude řádit s Trueno apod. A tak aspoň jsme si odpočali od Takumiho
. Rozhodně i tak chlapi velké díky za Váš čas a nejen čas 
Mně se to moc líbilo
pánům moc děkuji za ochotu překládat. .)
Japonským autům už trochu rozumím, ale i tak mám blbý otázky.... a odpovědi

Taky sem čekal něco jiného,ale i tak sem to hltal o stošest 
Člověk tím zabije nádherně čas
Díky kluci
Člověk tím zabije nádherně čas
Díky kluci
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
Teď je na řadě skoro dvouhodinovej film, takže to jde pomalu. Takové moje přání je vypustit to začátkem příštího týdne. Zítra mě čeká poslední zkouška a na víkend jedu pryč. Něco málo je už udělané, ale musím to dělat od základu znova. Věřil jsem, že budu moct použít podklady, co jsem dostal od Michelina, ale bohužel jsou mi téměř k ničemu. A navíc, jako obvykle, je to plný citací z minulých dílů, takže dohledávání citací je taky celkem prdel
.
Trinom píše:Teď je na řadě skoro dvouhodinovej film, takže to jde pomalu. Takové moje přání je vypustit to začátkem příštího týdne. Zítra mě čeká poslední zkouška a na víkend jedu pryč. Něco málo je už udělané, ale musím to dělat od základu znova. Věřil jsem, že budu moct použít podklady, co jsem dostal od Michelina, ale bohužel jsou mi téměř k ničemu. A navíc, jako obvykle, je to plný citací z minulých dílů, takže dohledávání citací je taky celkem prdel.
ten hranej? na youtube je tuším už přeloženej...

- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Ne . On myslí 3. stage 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Přesně tak. Třetí stage je film.
Jinak k překladu hraného filmu se nebudu vyjadřovat, musel bych bejt sprostej.
Jinak k překladu hraného filmu se nebudu vyjadřovat, musel bych bejt sprostej.
To me mrziTrinom píše:Věřil jsem, že budu moct použít podklady, co jsem dostal od Michelina, ale bohužel jsou mi téměř k ničemu. A navíc, jako obvykle, je to plný citací z minulých dílů, takže dohledávání citací je taky celkem prdel.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
Tys to dělal odposlechem z anglický verze, že? V tom bych viděl ten problém. Ty titulky vůbec nesedí na ty, co mám vytažený z videa. Nebo to je možná hodně volnej překlad. Některý titulky tam pro jistotu úplně chybí.
Ale neber si to nějak blbě. Při překladu je mám otevřený na notebooku a používám je pro porovnání.
Ale neber si to nějak blbě. Při překladu je mám otevřený na notebooku a používám je pro porovnání.
Ja si to blbe neberu
v ty moji verzi to vsechno sedi a nic by chybet nemelo. Ale je mozny, ze ta tvoje je jinaci 
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
Tak mam dobrou zpravu pro vsechny zavislaky.
Opera na AD se nam konecne pochlapila a uz tam, po updatu funguje i vimeo.
(teda me alespon predtim neslo
)
Nissan Primera - VEcko fplynu
Jak to vypadá s dalším dílem, už nemam co hlodat na rukách a na palce k nohám se blbě dostávám 
Právě jsem dokončil překlad třetí stage. Zítra snad uděláme korekci a když se bude dařit, tak to i vypustím ven.
Po kratší odmlce přinášíme očekávanou třetí stage.
https://vimeo.com/67529882
https://vimeo.com/67529882
Page not found
Sorry, the video at this URL has either been deleted or never existed in the first place.