tak takhle ne

z různých akcí a koutů světa :-)

Moderátoři: Amigo, riderhenry

smiley.max

Příspěvek od smiley.max » 04 led 2009, 17:36

pokud vim,zas tak hrozny to neni (srazy v brne)-kazdej se tam nejezdi chlubit s autem,treba ja tam jezdim abych se podival a pokecal se znamejma!!ze se najdou zvlastni lide co tam jezdej na kapotach je teda dost sileny,ale aspon je v tu chvilu cemu se zasmat!!ale obdivujici je to,ze se vseci sjedou a to se ceni na druhou stranu je to skoro v kazdym meste :!: :!: :!:

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis » 04 led 2009, 18:03

kdyz se vas tolik obcas zucastnuje srazu v Brne u UH, co se nekdy domluvit na setkani se? se tam potkavame na pokec semtam s celikarema
[size=75][b]TOYOTA CELICA ST165 & ST205[/b]
It´s better to lose a minute in a life, than life in a minute.[/size]

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 led 2009, 20:04

no dobre, taky tam jezdim, abych s par lidma pokecal (no, ve skutecnosti jsem tam byl vsehovsudy trikrat, ale navazal jsem tam kontakty delsiho trvani...), ale z 99% jsou tam obycejni tuzingari, kteri machruji. Tocici se vraky na zpatecku kolem dokola, jezdeni v podchodu a blikajici felicie s aparaturou v kufru tam byly teda zatim pokazde, takze na tom pro me neni opravdu nic dobreho, az na to, ze se tam potkam s jednim, dvema kamarady, ktere jinde nevidim... Obecne si myslim, ze jsem dost tolerantni, ale je par veci, ktere me ovlivnuji, jako cloveka, ktery zije auty a motorky - tuzingari a machyrci na motorkach, kteri obecne delaji ostudu, a at uz se to zda nebo ne, tak tim ovlivnuji treba i tvorbu novych zakonu. A to nemluvim o tom, ze je mi na bliti, kdyz vidim borecka co veze nejakou rostenku v oplastovanym golfu TDi (to jeste v lepsim pripade), sedi tak, ze se opira o jeji operadlo, jak je rozvalenej, ma jednu ruku pomalu z okynka spolujezdce a ridi snad ptakem, kdyz uz teda ten volant necim drzi...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 04 led 2009, 20:14

DrGis píše:kdyz se vas tolik obcas zucastnuje srazu v Brne u UH, co se nekdy domluvit na setkani se? se tam potkavame na pokec semtam s celikarema
neni problem...akorat ja tam nebyl jiz vela vela dlouho a uz ani nevim jestli se to kona posledni patek v mesici a nebo prvni ...cili pokud se chcete potkat primo na te silenosti tak klidne...zaparkuju kousek opodal a dojdu pesky. Popripade se muzem slest na jinem parkovisti. a tam spolecne dorazit treba jen jednim autem ..popripade opet pesky ci mhd...opravdu bych nerad aby to tam do me nejakej kosik napral. Sice nemam super truper karu ,ale take nemam penize na to abych opravoval auto protoze mi ho nakej blbec rozmaznul...a pokud by se zjistilo ,ze se to stalo tam tak pojistovna nic nezaplati. Nehlede na tom ,ze s clovekem kdo je schopnej se takhle chovat stejne nebude rozumna rec a jeste bych mu musel dat pres hubu. Cili...chytam navrhy...a pokud je nekde sekce brnenske srazy muzem pokracovat v domlouvani tam.....aha prave sem se podival a stala sekce pro mini brnenske srazy nejni....tu maj jen ti z cajzlhradu :D... takze to domluvime asi tu...aby se nedelalo dalsi vlakno..

lupik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lupik » 04 led 2009, 20:48

cuir píše: neni problem...akorat ja tam nebyl jiz vela vela dlouho a uz ani nevim jestli se to kona posledni patek v mesici a nebo prvni ...cili pokud se chcete potkat primo na te silenosti tak klidne...zaparkuju kousek opodal a dojdu pesky. Popripade se muzem slest na jinem parkovisti. a tam spolecne dorazit treba jen jednim autem ..popripade opet pesky ci mhd...opravdu bych nerad aby to tam do me nejakej kosik napral. Sice nemam super truper karu ,ale take nemam penize na to abych opravoval auto protoze mi ho nakej blbec rozmaznul...a pokud by se zjistilo ,ze se to stalo tam tak pojistovna nic nezaplati. Nehlede na tom ,ze s clovekem kdo je schopnej se takhle chovat stejne nebude rozumna rec a jeste bych mu musel dat pres hubu. Cili...chytam navrhy...a pokud je nekde sekce brnenske srazy muzem pokracovat v domlouvani tam.....aha prave sem se podival a stala sekce pro mini brnenske srazy nejni....tu maj jen ti z cajzlhradu :D... takze to domluvime asi tu...aby se nedelalo dalsi vlakno..
lepsi je kdyz si zalozis novy tema ve srazech, pak prijdu i novy lidi, pac tohle po par dnech nikdo nenajde, ze nekde nejakej sraz v brne je :wink:
323 BF 1.6 DOHC Turbo 4WD a tažný na kárku

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 led 2009, 23:34

no jestli nekdo bude jezdit, tak se rad pridam! Nicmene je podivne to spojovat s takovouto kratochvili, jako je tuning sraz u ustredniho hrbitova. Dojel bych tam autem - v rozich se ti nic nemuze stat, ver mi! Popripade se da vzdycky odjet. Precejen muzes nalakat na auto novy cleny do fora, nebo jen lidi, co by chteli taky pokecat... Jinak je to kazdy ctvrtek, pokud vim. Ale jak rikam - byl jsem tam trikrat...

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 04 led 2009, 23:54

riderhenry píše:no jestli nekdo bude jezdit, tak se rad pridam! Nicmene je podivne to spojovat s takovouto kratochvili, jako je tuning sraz u ustredniho hrbitova. Dojel bych tam autem - v rozich se ti nic nemuze stat, ver mi! Popripade se da vzdycky odjet. Precejen muzes nalakat na auto novy cleny do fora, nebo jen lidi, co by chteli taky pokecat... Jinak je to kazdy ctvrtek, pokud vim. Ale jak rikam - byl jsem tam trikrat...
kazdy ctvrtek...oh!! to jsem tam byl teda hodne davno...vim na tuty ze to bejvalo jednou mesicne...tak ja se tam zastavim...mozna tam nekde zaparkuju , nekde v rohu jak rikas...hledej cernou mx6 :D

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 05 led 2009, 10:30

nez pojedes, tak to tady zkus nekam napsat, protoze ja tam jinak nejezdim, ale kdyz budu vedet, ze je tam nekdo "znamy", tak se rad potkam - Modra MX-5 bez mrkacek (byva tam jedna svetle modra mrkacka). No a kdyz tam nikdo nebude, tak se nezasmejem, ale zase budeme v bezpeci... :D

smiley.max

Příspěvek od smiley.max » 05 led 2009, 11:18

nechtel sem se jich zastavat to ne,vim co je tam za magory-jak pisete jedu tam jen pokecat se znamejma,to co se tam deje temu se spis smejem-taky nemam rad ty ridice co jezdi jak kdyby jim patril celej svet !!blazni sou a budou,zalezi na tom jakej je blazen :wink:

rooney

Příspěvek od rooney » 10 úno 2009, 17:52

Kdyby jste nìkdy vidìli co dìlaj nejvìtší "tuneøi z 3nec tuning club(u)" :smt015 .. na svém tradièním každo sobotním "street tuning night" - :lol: . Tak to by jste se chytali za hlavu opravdu.. takové disciplíny jako mají oni,nemá nikdo jiný na svìtì.

Tady je to ztracený úplnì.. :!:

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 10 úno 2009, 18:41

rooney píše:Kdyby jste nìkdy vidìli co dìlaj nejvìtší "tuneøi z 3nec tuning club(u)" :smt015 .. na svém tradièním každo sobotním "street tuning night" - :lol: . Tak to by jste se chytali za hlavu opravdu.. takové disciplíny jako mají oni,nemá nikdo jiný na svìtì.

Tady je to ztracený úplnì.. :!:
Jaké disciplíny? :lol: to mì zajmá? :lol: (nebo raèi ne?)
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

rooney

Příspěvek od rooney » 10 úno 2009, 19:56

SeeJ. píše: Jaké disciplíny? :lol: to mì zajmá? :lol: (nebo raèi ne?)
No tak dobrá jak chceš, tak napøíklad.

- Mìøení hlasitosti klaksonu
- Mìøení polomìru otáèení kola
- Kolik lidí se každému "tunerovi" vleze do auta
- Mìøení brzdné dráhy z 30km/h
- Koncert klaksonù,vedený dirigentem (tohle už je fakt MAZEC)
- A pak jsem byl taky svìdkem toho jak se pøetahovaly dvì auta

... Jo jo "miluji" své rodné mìsto ´=)

Smayk

Příspěvek od Smayk » 10 úno 2009, 20:20

Z popisu mi to pøijde jak nìjaká show o pøestávse na demolition derbi :lol:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Obrázek

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 10 úno 2009, 21:54

:lol: :lol: :lol: koncert klaksonù vedený dirigentem, no to je moc, fakt :lol:
SeeJ. Photography

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 10 úno 2009, 22:50

No tak dobrá jak chceš, tak napøíklad.

- Mìøení hlasitosti klaksonu
- Mìøení polomìru otáèení kola
- Kolik lidí se každému "tunerovi" vleze do auta
- Mìøení brzdné dráhy z 30km/h
- Koncert klaksonù,vedený dirigentem (tohle už je fakt MAZEC)
- A pak jsem byl taky svìdkem toho jak se pøetahovaly dvì auta

... Jo jo "miluji" své rodné mìsto ´=)

Si z nas dìláš srandu nebo to myslis vážnì... ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rooney

Příspěvek od rooney » 11 úno 2009, 14:38

ViZzi: Já vás varoval .. :D ,mohl bych dále vyprávìt co jsem tam zaslechl za moudra atd.. ale nechci to tu zas tak rozmazávat.

www.3nectuningclub.cz - se kouknìtì sami, vždycky ten popisek u toho night street ..

lulin

Příspěvek od lulin » 15 úno 2009, 15:58

...škoda, tady u nás jsou jen mimonský války :lol:
tohle vypadá na vìtší prèu :smt116

Henges

Příspěvek od Henges » 18 úno 2009, 23:33

Lulin by si chtìl zaøádit, poøádnì si zajezdit dokoleèka dokola s rukou na ruèní brzdì a nemá s kým :lol: Tak vem otìže do svých rukou a nìjaký hustosraze zaèni poøádat :lol:

O srazech v Brnì vím už leta,ale nikdy jsem se tam nepodíval a jen slyšel nechvalné vyprávìní. Ale asi se tam letos mrknu na ty experty :P
Mazda Mx5 NB White carbonfail
Honda civic 1.6 VTi. Black samurai - sold

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 19 úno 2009, 08:43

to Henges: hlavnì tam nejezdi s hondou, nebo tì tam nìjaký profík porazí :lol:
SeeJ. Photography

Odpovědět