Honday 2018
Honday 2018
Jiz tento vikend se kona Honday 2018 na okruhu vy Vysokem Myte. Jako JEDETO zde budeme mit maly stanek s nasima autama, takze pokud se zde nekdo planujete ukazat, tak se urcite stavte na pokec. 
Re: Honday 2018
jedu v sobotu z Olomóca, snad si oproti loňsku zajezdím 
co se stalo loni?hlada píše:jedu v sobotu z Olomóca, snad si oproti loňsku zajezdím
Honda Civic Coupe Si #FG2
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Taky se jedu podívat, ale letos jen na sobotu 
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Toyota GT86HKS
#SickMachines
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
přemýšlim žebych poprvé zajel v sobotu mrknout 
Naposledy upravil(a) speedy_s dne 04 črc 2018, 10:11, celkem upraveno 1 x.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
praskly mi silenty v předních spodních ramenech po druhé vyjížďce na okruh, čistě moje chyba při montáži, dotáhnuto při vyvěšených ramenechbigy píše:co se stalo loni?
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych se tam také objevit v sobotu. Heh, tak nakonec jsem se obával zbytečně, že tam nikoho známého nepotkám 
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Kromě spáleného obličeje velká spokojenost, tolik Hond na jednom místě se jen tak nevidí.
Dost známých, někoho jsem viděl opět po x letech (Minor, Kvása ITR), někoho úplně poprvé (Martin - červená ITR). Jedetoshop měli fajn stánek. Malé či minimální fronty na jídlo a pití, doprovodný program (pravda, měření hluku výfuků mě moc nebralo
) a počasí si prostě krásně a sedlo a akce se povedla.
dobro bolo, hodně aut, dobrý počasí, lidi.. a celkem dobře jsem si zajezdil, ale mám rezervy, auto funguje dobře.. gratulace Jagymu k výsledku v time attack
můj onboard z časovky je v onboardech
i přítelkyně si to zkusila... a bavilo ji to
jen závěr jízd byl smutnej
příští rok zase!
i přítelkyně si to zkusila... a bavilo ji to
jen závěr jízd byl smutnej
příští rok zase!
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
v sobotu jsem byl do konce jízd a nic smutného jsem neviděl? 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
v neděli jsme měli požár S2000... povolený olejový filtr
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
tak tak... poprvé jsem použil hasičák
s2k niekto odtialto? co si to odnieslo?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
požár malý, Hlada byl pohotový... za pořadatele děkuji za rychlou akci
předpokládám že motor bude chycený na klice, protože do zastavení to trvalo dlouho... skvrna co jsme ještě odpoledne likvidovali byla dlouhá
kdo Mýto zná, tak od hlavní budovy na cílovce až za lávku
předpokládám že motor bude chycený na klice, protože do zastavení to trvalo dlouho... skvrna co jsme ještě odpoledne likvidovali byla dlouhá
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
abych pravdu řekl, tak tuhle soutěž jsem ještě nevidělLibas píše:(pravda, měření hluku výfuků mě moc nebralo)
na druhou stranu lidi to baví a je to celkem sranda, jako třeba carlimbo... ve své podstatě hloupost, ale je sranda
myslim, že se nám po letech podařilo Honday dotáhnou tak, že si svoje najde jak milovník performance, tak i ten, kdo potřebuje trochu tý pozeřiny
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
myslim, že se nám po letech podařilo Honday dotáhnou tak, že si svoje najde jak milovník performance, tak i ten, kdo potřebuje trochu tý pozeřiny
Musím říct, že organizačně je všechno bezkonkurenční, okruhové ježdění taky fajn...ale přijde mi, že úroveň aut jde od 10 k 5 ... všechno obušené, rezavé, vrzající, případně mnoho povyku pro nic..
Musím říct, že organizačně je všechno bezkonkurenční, okruhové ježdění taky fajn...ale přijde mi, že úroveň aut jde od 10 k 5 ... všechno obušené, rezavé, vrzající, případně mnoho povyku pro nic..
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Toyota GT86HKS
#SickMachines
já to jen dohašoval, přiběhl tam ještě někdo předemnou s hasičákem.. hasil by každý, kdo by měl hasičák po ruceDejf píše:požár malý, Hlada byl pohotový... za pořadatele děkuji za rychlou akci
já teda jediný, co jsem nechápal, tak nikdo pořádně nevěděl, jak budou probíhat měřené jízdy - nikdy jsem je nejel a tak jsem se ptal asi pěti pořadatelů a nikdo nevěděl a každý mě posílal jinam.. nakonec mi u stánku na výjezdu na trať řekli: až tu bude fronta, tak dojeď, zaregistruješ se u vjezdu
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
ok, dobrý postřeh... díky za něj... okruh má na starosti Zitnyp, vždy je u vjezdu na okruhhlada píše:já teda jediný, co jsem nechápal, tak nikdo pořádně nevěděl, jak budou probíhat měřené jízdy - nikdy jsem je nejel a tak jsem se ptal asi pěti pořadatelů a nikdo nevěděl a každý mě posílal jinam.. nakonec mi u stánku na výjezdu na trať řekli: až tu bude fronta, tak dojeď, zaregistruješ se u vjezdu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
časy z okruhu v Mýtě ze soboty:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Potěší, že Lukin v mým bývalým CTR je jen 0.3s za rally-masterem Matesem a jeho závodním Nkem
.
Lukin: Pěknej výsledek - gratuluju.
jagy: na jakých si to jel gumách? Z videa co bylo na netu to vypadá, že sis to užil
. Stejně si myslím, že na klasickým okruhu by tě Lukin v EP3 dal
.
jagy: na jakých si to jel gumách? Z videa co bylo na netu to vypadá, že sis to užil
Hairdresser car
díky,ale na měřený,kde sem byl sám na trati,tak sem měl vyšší ambicejarka píše:Potěší, že Lukin v mým bývalým CTR je jen 0.3s za rally-masterem Matesem a jeho závodním Nkem.
jagy: na jakých si to jel gumách? Z videa co bylo na netu to vypadá, že sis to užil. Stejně si myslím, že na klasickým okruhu by tě Lukin v EP3 dal
![]()
.
no Jagy nám trošku ujel,máme co dohánět
Blesk: Majitel S2000 tu myslim neni. Pristi tyden by to melo byt u nas na dilne, tak budeme pocitat skody...
Jarka: Jezdim 3 roky stare 235 R888R. Jinak s Lukinem to je dost na stejno. Brno mam 2.33 se zpomalenim a Lukin ma na slicku tusim 2.30? Urcite bych rad pod 2.30 a hlavne mrknout konecne do Mostu a dat pod 2min. Honday jsem si urcite uzil, byva tam dobra atmosfera a 3 dny jezdeni jsou vzdycky fajn.
Pridam jeste onboard nejrychlejsi jizdy:
Jarka: Jezdim 3 roky stare 235 R888R. Jinak s Lukinem to je dost na stejno. Brno mam 2.33 se zpomalenim a Lukin ma na slicku tusim 2.30? Urcite bych rad pod 2.30 a hlavne mrknout konecne do Mostu a dat pod 2min. Honday jsem si urcite uzil, byva tam dobra atmosfera a 3 dny jezdeni jsou vzdycky fajn.
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Toyota GT86HKS
#SickMachines