Několik lidí u mně poptávalo MG-01 s větším displejem, tak jsem na něm začal pracovat, abych mohl nabídnout nějaký standardizovaný řešený a nemusel to pokaždé řešit individuálně. Takže pro MG-01 budou k dispozici dvě verze (standard a xl). Obě budou kvůli zachování kompatibility funkčne naprosto shodné, jen XL verze bude mít navíc možnost regulace jasu displeje (denní a noční provoz).
JF performance: na čem pracuji
Moderátor: LJay
Re: JF performance: na čem pracuji
www.jfperformance.cz
Re: JF performance: na čem pracuji
Aktuálně jsem dokončil kalibrátor otáčkomeru SC-01, umožňující kompenzaci odchylky tachometru způsobenou výrobní nepřesností, změnou trvalého převodu, změnou průměru kol, ... Úpravy je možný provádět v rozsahu +-63% po 0,5%. Zařízení pracuje se signálem z magnetického a Hallova čidla. Další podrobnosti zde: http://jfperformance.cz/elektronika-sc01.html
Teď začínám pracovat na kulatým standardizovaným budíku s montážním průměrem 52mm (2 1/16"), grafickým OLED displejem a možností měření několika vstupních hodnot. Zatím jsem ve stádiu výběru komponent a návhrhu konstrukčního řešení, takže pokud byste měli nějaký tip na to co by měl budík umět, tak mi v klidu napište a pokud to bude realizovatelný, tak to zahrnu do vývoje.
Ještě takový malý OT
Tenhle rok jsem dost propadl stavbě a ježdění na elektrokolech. Jako první jsem postavil takový uni MTB na základě kola Decathlon Rockride 520 s middrivem Bafang. Na tomhle kole sem zatím najezdil přes 2000km a nemůžu si to vynachválit. Jelikož tohle kolo není moc vhodný do náročnějšího terénu a v našem okolí je spousta trailů, tak sem teď začal stavět druhý na základech kola Trek Roscoe 6 s 27,5+ kolama, který bude osazený middrivem Tongsheng.
Teď začínám pracovat na kulatým standardizovaným budíku s montážním průměrem 52mm (2 1/16"), grafickým OLED displejem a možností měření několika vstupních hodnot. Zatím jsem ve stádiu výběru komponent a návhrhu konstrukčního řešení, takže pokud byste měli nějaký tip na to co by měl budík umět, tak mi v klidu napište a pokud to bude realizovatelný, tak to zahrnu do vývoje.
Ještě takový malý OT
www.jfperformance.cz