14. Tipcars pražský rallysprint
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
14. Tipcars pražský rallysprint
http://www.prazskyrallysprint.cz/
Pùjdete nìkdo koukat? Já plánuji právì na tento víkend návštìvu Prahy, takže bych rád koukl. Uvidíme, pak se sem ještì ozvu co a jak.
Pùjdete nìkdo koukat? Já plánuji právì na tento víkend návštìvu Prahy, takže bych rád koukl. Uvidíme, pak se sem ještì ozvu co a jak.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak letos to stojí za velký kulový, ten èeský motorsport
http://moto.sport.cz/clanek/141221-na-p ... aneni.html
Tento fakt jen podtrhnul letošní smutnou sezonu.
http://moto.sport.cz/clanek/141221-na-p ... aneni.html
Tento fakt jen podtrhnul letošní smutnou sezonu.
lidi si za to vetsinou muzou sami, nevim proc lezou to zakazanych zon
vetsinou tyhle lidi se vylejou chlastem a pak lezou kde muzou
pak aby clovek kdyz jede porad pocital stim, ze tam nekdo nekde poleze, coz ovlivni vysledny cas... a to ze to posadka nekam zahodi, tak to je normalni, proto tam sou ty zony
vetsinou tyhle lidi se vylejou chlastem a pak lezou kde muzou
pak aby clovek kdyz jede porad pocital stim, ze tam nekdo nekde poleze, coz ovlivni vysledny cas... a to ze to posadka nekam zahodi, tak to je normalni, proto tam sou ty zony
323 BF 1.6 DOHC Turbo 4WD a tažný na kárku
jj souhlasim s Lupikem,když koukám na závod stoupnu si tak abych neohrozil sebe ani nikoho jinýho,mùžou si za to sami ale je to neštìstí,myslim si že ani tomu jezdcovy nebylo nejlíp když nemohl nic dìlat a letìl na nì 
Toyota MR-2, 2.0 3s-ge -SOLD
http://vimeo.com/5487294
Drift a Grip: http://www.tyvi.cz/index.php?stranka=driftagrip
www.rumburaci.eu
http://vimeo.com/5487294
Drift a Grip: http://www.tyvi.cz/index.php?stranka=driftagrip
www.rumburaci.eu
- smiley.max
panove tak ja absolvoval na tuhle rally dost km abych se podival na auta v servisu je to velka skoda ale i tak byla zabava,co se stalo je velka tragedie,je to rally na jednu stranu ten kuzi jel zbytecne rychle ,ale pokud by mu to vyslo tak prujezd jak krava -podelali to poradatele -o tom zadna-je to skoda mohlo to byt krasne ukonceni sezonyTommyD píše:jj souhlasim s Lupikem,když koukám na závod stoupnu si tak abych neohrozil sebe ani nikoho jinýho,mùžou si za to sami ale je to neštìstí,myslim si že ani tomu jezdcovy nebylo nejlíp když nemohl nic dìlat a letìl na nì
Promin,ale nemužu s tebou souhlasit!!!smiley.max píše:panove tak ja absolvoval na tuhle rally dost km abych se podival na auta v servisu je to velka skoda ale i tak byla zabava,co se stalo je velka tragedie,je to rally na jednu stranu ten kuzi jel zbytecne rychle ,ale pokud by mu to vyslo tak prujezd jak krava -podelali to poradatele -o tom zadna-je to skoda mohlo to byt krasne ukonceni sezony
Letos jsem byl jako poøadatel Bohemky(radio bod) a mužu ti øíct,že jsem mìl veliké problémy s diváky!!!
Neustále jsem je vyhazoval z nebezpeèných zon a stejnì tam za 10min byli znovu.
Mìli jsme tam také incident,kdy lidé stáli v zatáèce(která mìla skoro 90stupnu)a oni stáli pøímo na vrcholu té zatáèky a poøadatelé na výslovný rozkaz øeditele závodu je od tamtud vyhazoval a bez uspìchu.Málem tu RZ zrušili,jen kvuli bezbeènosti.A to dokonce i na místì byli policisté!!!A stejnì lidi nešli!!
Takže já bych to nesvaloval pouze na poøadatele!!Ono by si to chtìlo nejdøíve zkusit(øídit takový závod a pak to tvrdit!!!
(není to utok na tebe,myslím to všeobecnì!)
Ale stejìn je to smutné,co se v motorsportu dìje
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
zbytecne rychle? LOL husta hlaskasmiley.max píše:panove tak ja absolvoval na tuhle rally dost km abych se podival na auta v servisu je to velka skoda ale i tak byla zabava,co se stalo je velka tragedie,je to rally na jednu stranu ten kuzi jel zbytecne rychle ,ale pokud by mu to vyslo tak prujezd jak krava -podelali to poradatele -o tom zadna-je to skoda mohlo to byt krasne ukonceni sezony
- smiley.max
chlape za prve sem poradatel byl ,uz bych to nedelal !!tam topodelali poradatele vzdyt tam nebyla ani ta paska -na nikeho nic nezhazuju!zavod sem taky jel,tak me neuc a tohle byla exibice ne zavod o naky body-sam to rekl ze jel zbytecne rychle a kuzi je muj oblibenec to se nebojlupik píše:jinak kdo nevidel, zadny maslo co to neumi to neni![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xbwnYYi3w88&NR=1
- smiley.max
sledujes jak to zkousej ututlat,ani vlastni chybu nemuzou priznat ,vim ze ti lidi je tezky udrzet,ale co nadelas,jako nikdo je od tama asi nevyhnal,polsci divai sou nejhorsi to vime vceci,ale vis jak ani ta paska tam nebyla-a kdyz se to stalo ani ten posrane poradatel tam zadne nebyl-a kdyz to tak vezmu tak vty zatacce nebylo prvni auto mimo vozovku staci si vzpomenout na vojtecha-zavedl bych aby kazde podepsal nakej papir na vlastni nebezpeci a hotovo jinak stakovou budem na rally jezdit s dalekohledem a pozorovat to z dalky 300mzam3k píše: Promin,ale nemužu s tebou souhlasit!!!
Letos jsem byl jako poøadatel Bohemky(radio bod) a mužu ti øíct,že jsem mìl veliké problémy s diváky!!!
Neustále jsem je vyhazoval z nebezpeèných zon a stejnì tam za 10min byli znovu.
Mìli jsme tam také incident,kdy lidé stáli v zatáèce(která mìla skoro 90stupnu)a oni stáli pøímo na vrcholu té zatáèky a poøadatelé na výslovný rozkaz øeditele závodu je od tamtud vyhazoval a bez uspìchu.Málem tu RZ zrušili,jen kvuli bezbeènosti.A to dokonce i na místì byli policisté!!!A stejnì lidi nešli!!
Takže já bych to nesvaloval pouze na poøadatele!!Ono by si to chtìlo nejdøíve zkusit(øídit takový závod a pak to tvrdit!!!
(není to utok na tebe,myslím to všeobecnì!)
Ale stejìn je to smutné,co se v motorsportu dìje
- smiley.max
ne vim ze je to tezky udrzet,ale tam bylo jen 5 lidi na tom miste normalni lidi by si tam nestopli a kor kdyz je mokro,ale tam je to viditelna chyba poradateluzam3k píše:smiley.max:
Jo já stebou souhlasím,jen sem psal,že lidi na tìhlech akcích sou nezvladatelní.
Jinak ti poøadatelá asi udìlali chybu.To je asi fakt.
Tak sorry,že jsem je obhajoval
http://www.youtube.com/watch?v=BRff075q ... re=related
Koukni tady.Kdyby to blbì skonèilo,tak pøes 10lidí je na s.r.a.è.k....!!!
Honda CRX del sol EG2 B16A2
- smiley.max
jj nemusis ukazovat videl jsem dost onbourdu a videj s kuzim-je to desne krutej pilar-jede fakt neskutecnou rezbu -jako takovecg pripadu je dost a ne jen u nejzam3k píše:http://www.youtube.com/watch?v=BRff075q ... re=related
to me je jedno ze si delal trataka (to dela kde kdo z vesnice kde vede RZ), hlavni je ze si lidi zato muzou sami, ty taky nepotrebujes poradatele by si prebehlul silnici, kazdej ma mit rozum, a kdyz sem debil a nemam ho a stoupnu si do zatacky a schytam to a cas de dal, proste takovej je zivotsmiley.max píše:chlape za prve sem poradatel byl ,uz bych to nedelal !!tam topodelali poradatele vzdyt tam nebyla ani ta paska -na nikeho nic nezhazuju!zavod sem taky jel,tak me neuc a tohle byla exibice ne zavod o naky body-sam to rekl ze jel zbytecne rychle a kuzi je muj oblibenec to se neboj
a ja te neucim, je me jedno co delas, ale vesinou majitele subaru sti si mysli ze sezrali vsechnu moudrost, je jedno, ze je to zavod nebo exibice, mentalita zavodnika je stejna a taha porad na doraz, kdyz vahas prohravas a si knicemu
beres si to vsechno na sebe, a presto tu o tebe nejde, tak co se stim stotoznujes
- smiley.max
no stou moudrosti si chytre ty ne ja,ja jen rekl svuj nazor,nikdo se neprosil o tvujlupik píše: to me je jedno ze si delal trataka (to dela kde kdo z vesnice kde vede RZ), hlavni je ze si lidi zato muzou sami, ty taky nepotrebujes poradatele by si prebehlul silnici, kazdej ma mit rozum, a kdyz sem debil a nemam ho a stoupnu si do zatacky a schytam to a cas de dal, proste takovej je zivot![]()
a ja te neucim, je me jedno co delas, ale vesinou majitele subaru sti si mysli ze sezrali vsechnu moudrost, je jedno, ze je to zavod nebo exibice, mentalita zavodnika je stejna a taha porad na doraz, kdyz vahas prohravas a si knicemu
beres si to vsechno na sebe, a presto tu o tebe nejde, tak co se stim stotoznujes![]()
![]()
![]()
brzda plyn vyhrava, najistotu konci kolem dvacatyho mistasmiley.max píše:no stou moudrosti si chytre ty ne ja,ja jen rekl svuj nazor,nikdo se neprosil o tvujjsme sice ve svobodne zemi,ale to ze mam nemam subaru stim nema spolecnyho,ja vim ze kazde ma svou hlavua dela si co chce, proto potrebujem naky chytroliny jak ses ty aby nam pomohli,tam to byla chyba poradatele!to je viditelny!souhlasim stebou ,ze ti lidi meli met rozum,ze to tam muze vlitnout,ale kazdej nezna fyzikalni zakony a proto tam ti poradatele meli byt,aby jim to nekdo rekl!!!a ze jsem z vesnice ??no a co jako?ja myslim ,ze je jedno odkud ses!!vis nekdy sou vteriny v zavode k nicemu staci jen uvazovat temu se rika taktika-nebo stesti-nebo neznas jizda na jistotu??to ze jedes tak abys dojel-kdyby si nevedel-jestli se ridis formou brzda -plyn tak nefim nefim
- smiley.max
no kdyz myslis,je to vonicem to mas recht!!vis staci se jen zucastnit-na tomhle zavode se to tak bere!!jestli si nekdy byl na prazskym sprintu tak by si videl ,ze tohle ani nenni zavod...lupik píše: brzda plyn vyhrava, najistotu konci kolem dvacatyho mistano nic tohle je vonicem, zase si to cely zkreslujes a beres na sebe
a uz vudec to neni k tematu, jen dalsi OT a hlavne me neba cist ty tvoje slohy, tak uz ani ten dalsi cist nebudu....