Nürburgring Nordschleife - Touristenfahrten
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Nürburgring Nordschleife - Touristenfahrten
V září chceme vyrazit zase. Přidá se někdo? Termínů tam moc zajímavých není,ale v neděli se dá prakticky vždycky celý den jezdit 
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
Awatar: červená Imolarot byla moje bývalá, kamarád z našeho tripu... ještě tam byl s námi kamarád s GTR (R35) v titanově šedé s pardubickou rz.
Eso: jel bych samozřejmě rád, ale pro mě to asi již určitě nevyjde... auto už směřuju pomalu ale jiště k prodeji a počkám si s NS již na Lotus a jaro
all jdm: měl jsem tu čest svézt se v GTR - poprvé za volantem / a hned na NS za deště... Musím říci, že je to sice hýbání s těžkou jarmarou, zážitek je filtrovaný skrze tunu elektroniky, ale má to něco do sebe... Ne, není to ideální řidičské ba ani ryze sportovní auto - v žádném případě!, ale na mokré NS to fugovalo naprosto báječně a byl to super zážitek. Pokud člověk ví co od toho může čekat a co ne, resp. dokáže z koncepce vozu vytěžit stylem jízdy plusy a nenechá se frustrovat mínusy - dokáže to nabídnout fakt super svezení... fakt s tím je za mokra neskutečná sranda
Osobně bych si to nikdy nepořídil jako jediný "fun car", ale kdybych mohl mít pět aut pro radost různých koncepcí - GTR by tam bylo
...ta mrcha dokáže vážně se klouzat na vodě s takovým bočním přetížením, že je to fakt zarážející, kam až se jde elektronikou dostat...
Eso: jel bych samozřejmě rád, ale pro mě to asi již určitě nevyjde... auto už směřuju pomalu ale jiště k prodeji a počkám si s NS již na Lotus a jaro
all jdm: měl jsem tu čest svézt se v GTR - poprvé za volantem / a hned na NS za deště... Musím říci, že je to sice hýbání s těžkou jarmarou, zážitek je filtrovaný skrze tunu elektroniky, ale má to něco do sebe... Ne, není to ideální řidičské ba ani ryze sportovní auto - v žádném případě!, ale na mokré NS to fugovalo naprosto báječně a byl to super zážitek. Pokud člověk ví co od toho může čekat a co ne, resp. dokáže z koncepce vozu vytěžit stylem jízdy plusy a nenechá se frustrovat mínusy - dokáže to nabídnout fakt super svezení... fakt s tím je za mokra neskutečná sranda
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Koukám dle videjí tak minulý víkend na ringu češi celkem kvičeli, na čumák ražená krásná C7 Z06 s pražskou rz, plzeňské BRZ dostalo kopanec na prdel jako sviň a černá emtrojka e46 z vysočiny se tam pěkně okřachala kolem dokola. 
...jsem včas na správném místě
Kdyžtak dej vědět, vypadá to, že nejspíš nebudu mít čas, ale kdyby náhodou, tak bych se svez.eso píše:V září chceme vyrazit zase. Přidá se někdo? Termínů tam moc zajímavých není,ale v neděli se dá prakticky vždycky celý den jezdit
tak 10.-11. zari je nordschleife otevrena po cely vikend a na GP se pojede DTM...coz zni jako zajimava kombinace na to se kouknout na zavody a zaroven se povozit....
loni navic byla celkem volna trat behem zavodu,protoze vsichni sli koukat....letos se jede v sobotu i v nedeli, tak to dava pomerne velkou sanci na to svezt se na prazdny trati - a ikdyby ne, tak bude aspon hodne skalpu
takze my vyrazime na tenhle termin...
loni navic byla celkem volna trat behem zavodu,protoze vsichni sli koukat....letos se jede v sobotu i v nedeli, tak to dava pomerne velkou sanci na to svezt se na prazdny trati - a ikdyby ne, tak bude aspon hodne skalpu
takze my vyrazime na tenhle termin...
NS pacient...under 8
pár známích pojede ve stejném termínu, já jsem bohužel v sobotu v práci a v neděli nejpravděpodobněji na Slovakiaringu.
eso:
byli jste na Ringu 9-11.9 ?
Neviděl jsem JCW... - já se tam ten víkend přecejen objevil s kamarádem a trápil jeho prezidentské kupé
takový malý úlet

byli jste na Ringu 9-11.9 ?
Neviděl jsem JCW... - já se tam ten víkend přecejen objevil s kamarádem a trápil jeho prezidentské kupé

Já jsem JCW prodal. Musíš hledat M3 příště
Jedeme zase 8. - 9.říjen a pak možná 30.10.jako ukončení sezóny.
Jedeme zase 8. - 9.říjen a pak možná 30.10.jako ukončení sezóny.
NS pacient...under 8
chysta se nekdo na Nordschleife na prvni celovikendovy termin? jezdeni je patek sobota nedele od rana od 8 az do vecera....termin je to 14-15-16. duben
NS pacient...under 8
Já se chystám až na víkend 15.-16.7.2017
Nechce nekdo pristi vikend na NS?
Uvolnil se nam jeden pokoj, cena je 30€/noc včsnídaně.
Ježdění je celý den v sobotu, nedeli i pondělí
Uvolnil se nam jeden pokoj, cena je 30€/noc včsnídaně.
Ježdění je celý den v sobotu, nedeli i pondělí
NS pacient...under 8
to mate super lacne ubytko. Neni to moc nejaka spelunka?
Penzion Hilberath ....foto jsou na netu. Spí u něj třeba mimochodem i jezdci Phoenix racing teamu
NS pacient...under 8
tam není ubytování drahé stejně jako třeba v Italii, drahé je paradoxně v ČR a SK
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Plánujete nekdo ďalšiu výpravu? Isel bych.
2-4.6. jedu. Premiéra, tak snad to bude dobrý 
i30N FL daily
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
- BMarcellus
"nejsi King,dokud si nejel Nurburgring" (citát z TG)
Něco z minulosti - romantika 1967,ikdyž né tourist: https://www.youtube.com/watch?v=n6aNnZ4q80s
Něco z minulosti - romantika 1967,ikdyž né tourist: https://www.youtube.com/watch?v=n6aNnZ4q80s
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

Tome, ocekavam nejaky info, ani jsi nedal vedet ze razis.. Dost by me to zajimalo, akorat moje auti eťe nemuze.. 
- 1991 Sunny N14 GTI - NOW!
- 1993 Sunny N14 GTI - crash total.. :-/
- 2002 Lancer EVO VII RS Ralliart (cca 400PS / 500Nm) - SOLD
- 1998 Primera P11 SR20VE - SOLD
- 1993 Sunny N14 GTI - crash total.. :-/
- 2002 Lancer EVO VII RS Ralliart (cca 400PS / 500Nm) - SOLD
- 1998 Primera P11 SR20VE - SOLD
Luky- Začíná to vypadat na víkend na zajímavou sestavu. Už se nemůžu dočkat.
Beru obě auta, tak svezení je jistý a snad technika vydrží a i to počasí...i když v pekle je to vždycky loterie
Beru obě auta, tak svezení je jistý a snad technika vydrží a i to počasí...i když v pekle je to vždycky loterie
NS pacient...under 8
Škoda převeliká, nějak to teď zatím nedávám, jel bych hrozně rád co nejdříve, ale vidím to až asi v červenci a dále 
Pokud budou nějací výletníci červenec - září, bude to paráda... Rád bych tam nejezdil nadále jen prodloužené víkendy, ale třeba rovnou týdny nebo necelé týdny v kuse - večerní všední dny sice nejsou o kvantitě ježdění, ale o kvalitě naopak že...
Takže přivezte si krásné časy a auta bez poruch a nehod
Pokud budou nějací výletníci červenec - září, bude to paráda... Rád bych tam nejezdil nadále jen prodloužené víkendy, ale třeba rovnou týdny nebo necelé týdny v kuse - večerní všední dny sice nejsou o kvantitě ježdění, ale o kvalitě naopak že...
Takže přivezte si krásné časy a auta bez poruch a nehod
Právě zarezervována středa až neděle 12-16.7.2017.
Dejte vědět kdo hodlá v daném termínu rovněž navštívit Ring. (jezdí se v daném týdnu všechny všední dny večer a víkend celoden)...
Dejte vědět kdo hodlá v daném termínu rovněž navštívit Ring. (jezdí se v daném týdnu všechny všední dny večer a víkend celoden)...
Sakra, nieeeee, to nemóžem.
není všem dnům konec- rád bych jel ještě nekolik dní v srpnu i záříjančo píše:Sakra, nieeeee, to nemóžem.
...zítra mi přijde tažný, tak už se doufám vyhnu těm jízdám po ose...
...všední dny přes den kdy se nejezdí, zkusíme odladit geometrii a příště už by to mohlo být i po nějaké tamní aklimatizaci s novým náčiním více "attack"
my jsme chteli vyrazit na tenhle vyse zmineny vikend,ale oba "nase" penziony hlasi plno, tak hledame jiny termin. navic nebudou vsechny auta asi ready do ty dobyImolaRed píše:Právě zarezervována středa až neděle 12-16.7.2017.
kde budes bydlet ty?
NS pacient...under 8
Já jsem pokaždý někde jinde
Nyní jsem v Pension Mülenhardt - 53518 Herschbroich, Mülenhardtstr. 44 - je to jakoby od hlavní benzínky, podjet cílovku Ringu a směr dolů serpentínama směr Breidscheid a Adenau, asi 3 km někde tam...
Nyní jsem v Pension Mülenhardt - 53518 Herschbroich, Mülenhardtstr. 44 - je to jakoby od hlavní benzínky, podjet cílovku Ringu a směr dolů serpentínama směr Breidscheid a Adenau, asi 3 km někde tam...