Telemetrie (datalogy z okruhů)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Telemetrie (datalogy z okruhů)
ohľadom fabiho a doliku sa podľa mňa ako píše pallas fabi zľakne, lebo na uhp pneu a to ešte si dovolím tvrdiť čo sa týka pneu na okruh sú to s#!*-y, tak ho prechadzam rychlostou cca 120kmh možno mierne menej ale cítil som, že ešte tam je rezerva, to je môj laicky názor
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Pallas píše:Samozrejme moje uvahy berte s rezervou, preci jen jsem spis Cpt. Slow
No nezapomen, ze nakonec to nebylo 2:04 ale 2:05.8, ale treba bude zitra stesti a jeste kousek z toho casu ukrojimDaveMax píše:Po nedeli uz bych teda nerek
Jojo, webova appka by byla super, s dnesnima moznostma by to slo udelat velmi interaktivne, ale nevim, kdo by to programoval -- ja na to cas bohuzel nemamDaveMax píše:Jinak tyhle tvoje rozbory jsou perfektni. Uplne vidim webovou stranku/aplikaci, kam si kazdej nahraje svuj log a porovna best lap s ostatnima![]()
Nejvetsi rozdil je v GPS. Mobilni appka s 10Hz GPS je OK (tusim to tak Infi ma), 1Hz GPS je spis orientacni. Je mozne, ze software v Racelogic udelatkach ten GPS signal jeste trochu chytre filtruje, takze muze byt o neco presnejsi nez mobilni appka se senzorem, ktera se k nemu dostane jen pres nejake API na vyssi urovni.DaveMax píše:Je tam velky rozdil v presnosti logu, kdyz takhle porovnavas telemetrii z RaceLogicu oproti datum z obyc mobilni appky?
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
No ale v doliku nechava jen 0.2s, mnohem zajimavejsi jsou ty casy od Matadoru do cile a od retarderu za cilovkou k vracaku. Tam je pres 1.5s, ktere Fabimu chybi k pokoreni 2 minutove bariery. Klidne si muze dovolit nechat jeste 0.5s na stoleRSteam píše:ohľadom fabiho a doliku sa podľa mňa ako píše pallas fabi zľakne, lebo na uhp pneu a to ešte si dovolím tvrdiť čo sa týka pneu na okruh sú to s#!*-y, tak ho prechadzam rychlostou cca 120kmh možno mierne menej ale cítil som, že ešte tam je rezerva, to je môj laicky názor
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Jako studium logů je hodně podnětný, mě ale daleko víc pomáhá to ještě kombinovat s nějakým simulátorem, kde si pak můžu přímo zkoušet změny oproti reálný stopě a pak hned vidět výsledný vliv na čas (reálně mi to pomohlo mnohokrát zlepšit čas).
Abych ale nebyl tak offtopic, tak z porovnání logu Infiho a Fabiho mi přijde, že Infi víc a líp brzdí a pak jde dřív na plyn (a neubírá) a má tak lepší rychlost na výjezdu. Prostě klasická poučka - pomalu dovnitř, rychle ven.
Abych ale nebyl tak offtopic, tak z porovnání logu Infiho a Fabiho mi přijde, že Infi víc a líp brzdí a pak jde dřív na plyn (a neubírá) a má tak lepší rychlost na výjezdu. Prostě klasická poučka - pomalu dovnitř, rychle ven.
Hairdresser car
V první řadě Pallasovi moc děkuji za rozbor jízdy a porovnání, dal sis s tim minimálně dost času, díky. A teď teda nějaký můj komentář. Vezmu to popořadě tak jak to psal Pallas.
Geometrie, pneumatiky, brzdy a podvozek - to všechno generuje zmíněné hodnoty přetížení. Tyto hodnoty mě zajímali ze všeho nejvíce a musím říct, že jsem spokojen. Hodnoty myslím ukazují, že auto zatáčí a brzdí minimálně tak, že potenciál pro dobrý čas tam je. Co se týče dat zde nahraných, jsou z jízdy, která byla jednou z mých nejrychlejších ale určitě sem nebyl spokojen s tím jak jízda vypadala co se týče chyb, určite to nebala taková ta čistá jízda o které se dá říct, že v ní nebyly chyby.
Začnu porovnáním stopy. S infim máme očividně hodně rozdílný názor na ideální stopu, ať už to je zkušenostmi každého z nás nebo jestli v tom hraje i roli rozdílnost našich vozů nevím. Ale jsou zde vidět hodně rozdílné stopy. Jelikož jsem měl hodně velký guláš v tom jak by měla vypadat ideální stopa, tak jsem prostě vzal "hotovou stopu" a naučil se jí. Takže co se týče mé stopy tak já se základní svou stopu naučil podle tohoto videa, ve větší části tratě si mi daří podle ní jet.
https://www.facebook.com/autodrommost/v ... =2&theater
První sekce:
K první sekci asi není moc co říct, jsem rád že Pallas potvrdil to co se mi spoustu lidí snaží vnutit, že mě křídlo brzdí. Auto mám sedmým rokem, proto vždy nějak nevím jak argumentovat, když mi někdo kdo třeba se mnou ani nikdy nejel tvrdí že mě křídlo musí zákonitě brzdit. Všiml jsem si, že mi Infi psal do threadu a neodpověděl jsem mu. Podle Infiho onboardu a toho co si pamatuji z ježdění si skutečně myslím že brzdím na cca 70m před zatáčkou, ale to že mohu mít zkreslený pohled to neříkám. První rozdíl co zde je fakt, že Infi neřadí pětku jestli sem dobře pobral z videa. Asi bych možná do brzdného bodu taky zvládl dojet na 4ku, ale už mi to tam tak netáhne ta těmi 6500rpm a taky se mi nechce jít úplně až do omezovače. A to třeba může být právě ten přírůstek času na konci cílovky.
Druhá sekce:
Rozdílnost ve stopách je to co jsem se třeba dříve přeučil, protože sem jezdil stejně jako Infi. Napřímo spojit přibližně středové apexi zatáček. Má ideologie a tak jak vnímám stopu podle videa nahoře je později zatočit ale zatočit až k pravému vnějšímu kraji,což znamená nižší rychlost než má Infi ale výhodou by měla být pak možnost využít větší výjezdové rychlosti z druhé zatáčky...taková je ideologie, která mi očividně nefunguje. Takže buď jezdím stopu, které mi nesedí nebo neumím naplnit tu popsanou ideologii a stáhnout náskok z první zatáčky. Jinak příjezdovou rychlost k esíškům máme stejnou cca.
Třetí sekce:
Zde mám skutečně problém trefovat brzdný bod a sprváně poslat auto na vnitřní apex tak, aby se mi dobře najíždělo na táhlou pravou pasáž. To prostě je vidět, že má Infi zmáklejší. Brzdy mi funguji suprově takže zde je asi pro me ponaučení brzdit ještě později než brzdím. V této pasáží mi taky do hry vstupuje nefunkčnost svornosti diferenciálu, kdy není vyjímkou, že v dlouhé táhle pravé zatáčce mi hrabe jedno kolo. Vracák opět, velký rozdíl v názoru na stopu. Opět se řídím přesně stopou ve videu, kolem trefit okraj čáry a auto popustit ze zatáčky až po trefení pozdního apexu v druhé třetine vnitřních obrubníků
Čtvrtá sekce:
Jak Pallas píše, že jdu kupodivu později na plyn. Nejdu. Zde bohužel skutečně mi jedno kolo hrabe jak o život a neakceleruji do té doby než se nesníží boční přetížení a kolo se nechytne silnice.
Pátá sekce:
Ďolík je pro mě místem kde se skutečně bojím, protože už sem tam měl hodně na mále. Mám vysledováno, že zde dokážu taky jet rychlostí přibližně jako Infi, ale musím dobře autem trefit vnitřní obrubník a s tím mám problém, většinou to prošvihnu ten okamžik kdy zatáčet a netrefím vnitřek a důsledkem je to, že už sem několikrát málem letěl do trávy na výjezdu. Takže zde se mi povedlo toprojet rychle, skutečně to jde s tím křídlem, ale zde musím vypilovat trefování vnitřního obrubníku. Problém s pneuškama zde nevidim osobně, tady je skutečně chyba za volantem.
Šestá sekce:
Tady se liším od stopy z videa nahoře. Podle videa bych měl ještě více brzdit a jet více doprava a pak si to utáhnout na levy vnitřní obrubníky a zase opět získat větší výjezdovou rychlost, tuto pasáž sem ale hodně zlepšil oproti tomu co sem jezdíval dříve, ale pořád to není ono.
Sedmá sekce:
Zde to nebudu komentovat, vůbec to neumim tento úsek. Bojoval jsem s tim před tím a bojoval jsem s tím i teď po úpravě trati. Zde se to prostě musím naučit.
Závěrem: Vezl jsem jednu jízdu Adnera a po jízdě mi řekl, že auto má na 1:50. Docela sem čumel, a ve vší účtě k Rendovi, v takový potenciál auta nevěřím. Ale věřím, že 3-4 vteřiny se určitě v potenciálu auta ještě skrývají. Ale chce to více trénovat.
Pallasovi ještě jednou díky rozbor

Geometrie, pneumatiky, brzdy a podvozek - to všechno generuje zmíněné hodnoty přetížení. Tyto hodnoty mě zajímali ze všeho nejvíce a musím říct, že jsem spokojen. Hodnoty myslím ukazují, že auto zatáčí a brzdí minimálně tak, že potenciál pro dobrý čas tam je. Co se týče dat zde nahraných, jsou z jízdy, která byla jednou z mých nejrychlejších ale určitě sem nebyl spokojen s tím jak jízda vypadala co se týče chyb, určite to nebala taková ta čistá jízda o které se dá říct, že v ní nebyly chyby.
Začnu porovnáním stopy. S infim máme očividně hodně rozdílný názor na ideální stopu, ať už to je zkušenostmi každého z nás nebo jestli v tom hraje i roli rozdílnost našich vozů nevím. Ale jsou zde vidět hodně rozdílné stopy. Jelikož jsem měl hodně velký guláš v tom jak by měla vypadat ideální stopa, tak jsem prostě vzal "hotovou stopu" a naučil se jí. Takže co se týče mé stopy tak já se základní svou stopu naučil podle tohoto videa, ve větší části tratě si mi daří podle ní jet.
https://www.facebook.com/autodrommost/v ... =2&theater
První sekce:
K první sekci asi není moc co říct, jsem rád že Pallas potvrdil to co se mi spoustu lidí snaží vnutit, že mě křídlo brzdí. Auto mám sedmým rokem, proto vždy nějak nevím jak argumentovat, když mi někdo kdo třeba se mnou ani nikdy nejel tvrdí že mě křídlo musí zákonitě brzdit. Všiml jsem si, že mi Infi psal do threadu a neodpověděl jsem mu. Podle Infiho onboardu a toho co si pamatuji z ježdění si skutečně myslím že brzdím na cca 70m před zatáčkou, ale to že mohu mít zkreslený pohled to neříkám. První rozdíl co zde je fakt, že Infi neřadí pětku jestli sem dobře pobral z videa. Asi bych možná do brzdného bodu taky zvládl dojet na 4ku, ale už mi to tam tak netáhne ta těmi 6500rpm a taky se mi nechce jít úplně až do omezovače. A to třeba může být právě ten přírůstek času na konci cílovky.
Druhá sekce:
Rozdílnost ve stopách je to co jsem se třeba dříve přeučil, protože sem jezdil stejně jako Infi. Napřímo spojit přibližně středové apexi zatáček. Má ideologie a tak jak vnímám stopu podle videa nahoře je později zatočit ale zatočit až k pravému vnějšímu kraji,což znamená nižší rychlost než má Infi ale výhodou by měla být pak možnost využít větší výjezdové rychlosti z druhé zatáčky...taková je ideologie, která mi očividně nefunguje. Takže buď jezdím stopu, které mi nesedí nebo neumím naplnit tu popsanou ideologii a stáhnout náskok z první zatáčky. Jinak příjezdovou rychlost k esíškům máme stejnou cca.
Třetí sekce:
Zde mám skutečně problém trefovat brzdný bod a sprváně poslat auto na vnitřní apex tak, aby se mi dobře najíždělo na táhlou pravou pasáž. To prostě je vidět, že má Infi zmáklejší. Brzdy mi funguji suprově takže zde je asi pro me ponaučení brzdit ještě později než brzdím. V této pasáží mi taky do hry vstupuje nefunkčnost svornosti diferenciálu, kdy není vyjímkou, že v dlouhé táhle pravé zatáčce mi hrabe jedno kolo. Vracák opět, velký rozdíl v názoru na stopu. Opět se řídím přesně stopou ve videu, kolem trefit okraj čáry a auto popustit ze zatáčky až po trefení pozdního apexu v druhé třetine vnitřních obrubníků
Čtvrtá sekce:
Jak Pallas píše, že jdu kupodivu později na plyn. Nejdu. Zde bohužel skutečně mi jedno kolo hrabe jak o život a neakceleruji do té doby než se nesníží boční přetížení a kolo se nechytne silnice.
Pátá sekce:
Ďolík je pro mě místem kde se skutečně bojím, protože už sem tam měl hodně na mále. Mám vysledováno, že zde dokážu taky jet rychlostí přibližně jako Infi, ale musím dobře autem trefit vnitřní obrubník a s tím mám problém, většinou to prošvihnu ten okamžik kdy zatáčet a netrefím vnitřek a důsledkem je to, že už sem několikrát málem letěl do trávy na výjezdu. Takže zde se mi povedlo toprojet rychle, skutečně to jde s tím křídlem, ale zde musím vypilovat trefování vnitřního obrubníku. Problém s pneuškama zde nevidim osobně, tady je skutečně chyba za volantem.
Šestá sekce:
Tady se liším od stopy z videa nahoře. Podle videa bych měl ještě více brzdit a jet více doprava a pak si to utáhnout na levy vnitřní obrubníky a zase opět získat větší výjezdovou rychlost, tuto pasáž sem ale hodně zlepšil oproti tomu co sem jezdíval dříve, ale pořád to není ono.
Sedmá sekce:
Zde to nebudu komentovat, vůbec to neumim tento úsek. Bojoval jsem s tim před tím a bojoval jsem s tím i teď po úpravě trati. Zde se to prostě musím naučit.
Závěrem: Vezl jsem jednu jízdu Adnera a po jízdě mi řekl, že auto má na 1:50. Docela sem čumel, a ve vší účtě k Rendovi, v takový potenciál auta nevěřím. Ale věřím, že 3-4 vteřiny se určitě v potenciálu auta ještě skrývají. Ale chce to více trénovat.
Pallasovi ještě jednou díky rozbor
pekne píšete
aspoň je čo po večeroch čítať
PS: tie s.h.i.t pneu som myslel moje čo som mal(už nie) tie boli dobre akurát tak na jazdu do tesca na nákupy:D
PS: tie s.h.i.t pneu som myslel moje čo som mal(už nie) tie boli dobre akurát tak na jazdu do tesca na nákupy:D
Neni zac, nejlepsi rozbor sis stejne napsal sam -- ja jen popsal, co vidim v tech grafech, ale treba ti to pomohlo si nektere veci uvedomit.200sxfabi píše:Pallasovi ještě jednou díky rozbor![]()
A jak uz jsem psal vyse, zaver cilovky s najezdem do sikany a prujezd dolikem (tj. 1. a 5. segment) nakonec nejsou zadna tragedie.
V tehle fazi (dostat se pod 2 minuty) ten "volny" cas kupodivu lezi v jinych pasazich, az me to prekvapilo
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
No tak kdyz se mi dneska tak hezky sesel datalog od DaveMaxe a z meho zatim nejlepsiho kola, tak jsem si samozrejme nemohl nechat ujit udelat z toho aspon jeden obrazek, abych se podival, kde ty moje ruce volsovy nechavaj cas. No a vysledek je tristni
Je pravda, ze jsem to tusil uz kdyz me Dave svezl, ale takovej exemplarni priklad power vs. skill by clovek pohledal
Samozrejme mam spoustu vymluv, proc mi to nejde...
Pallas: modra barva, Vmax 186.6, max zrychleni 0.456, max zpomaleni 1.208, max pretizeni do pravych 1.347, max pretizeni do levych 1.384, cas 2:05.43.
DaveMax: cervena barva, Vmax 177.5, max zrychleni 0.441, max zpomaleni 1.270, max pretizeni do pravych 1.358, max pretizeni do levych 1.513 (!) (asi nejaka spicka), cas 2:03.38.
Rozdil casu 2.05s. Prujezd dolikem, ja 119.9, DaveMax 127.3 (v kole predtim 129.9) Chvili se mi dari naskok stahovat diky vykonu, ale za Matadorem to jde do haje.
Vracak porad nejak divne prodanej, a posledni dve zatacky taky... Jak uz jsem psal v tematu specificky k Most Autoshow, prijde mi, ze ma DaveMax vic gripu na predku, ale muze to byt taky tim, ze ma tuzsi stabilizatory a takovej mnohem ostrejsi turn-in. Tomu by mohly odpovidat ty spicky v pretizeni. Ja oproti tomu citim, ze se mi predek uz trochu hrne, obcas se mi do podari dohnat mirnym skluzen zadku (nevim, jak jinak bych to popsal). Tak jsem na vazkach, jestli na auto napcat ty Progress stabiky ci ne. Jeste si rikam, ze by mohlo pomoct trosek postelovat geometrii -- preci jen mam odklony seriove a snizenim podvozku jsem mohl nabrat trosku odklonu, nicmene Dave ma -2 stupne vpredu a -2.5 vzadu.
Pallas: modra barva, Vmax 186.6, max zrychleni 0.456, max zpomaleni 1.208, max pretizeni do pravych 1.347, max pretizeni do levych 1.384, cas 2:05.43.
DaveMax: cervena barva, Vmax 177.5, max zrychleni 0.441, max zpomaleni 1.270, max pretizeni do pravych 1.358, max pretizeni do levych 1.513 (!) (asi nejaka spicka), cas 2:03.38.
Rozdil casu 2.05s. Prujezd dolikem, ja 119.9, DaveMax 127.3 (v kole predtim 129.9) Chvili se mi dari naskok stahovat diky vykonu, ale za Matadorem to jde do haje.
Vracak porad nejak divne prodanej, a posledni dve zatacky taky... Jak uz jsem psal v tematu specificky k Most Autoshow, prijde mi, ze ma DaveMax vic gripu na predku, ale muze to byt taky tim, ze ma tuzsi stabilizatory a takovej mnohem ostrejsi turn-in. Tomu by mohly odpovidat ty spicky v pretizeni. Ja oproti tomu citim, ze se mi predek uz trochu hrne, obcas se mi do podari dohnat mirnym skluzen zadku (nevim, jak jinak bych to popsal). Tak jsem na vazkach, jestli na auto napcat ty Progress stabiky ci ne. Jeste si rikam, ze by mohlo pomoct trosek postelovat geometrii -- preci jen mam odklony seriove a snizenim podvozku jsem mohl nabrat trosku odklonu, nicmene Dave ma -2 stupne vpredu a -2.5 vzadu.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Teda diky, ze sis dal tu praci
Jak vidim musim zapracovat na zataceni doleva
Jen doplnim info: ano, mam RaceChrono+10HZ prijmac. Na cilovce jedu za 5 - vytocena. Brzdim pred carou, coz je cca 120m. Za 100m se bez slicku brzdit moc dobre neda (da ale skoncis uprostred drahy, nebo na opacne strane)...a 70m je pro open-wheelery
Vracak/retarded se snazim jezdit tak, abych jel co nejkratsi trasu, vice zpomalil a vice se soutredil(trefil) na rychly vyjezd, nez na celkovy prujezd...Je treba brat v potaz, ze nemam FR RWD a ridim auto bohuzel pouze dvemy koly
Jak potvrdil tvuj rozbor, prujezdova rychlost dolicku nehraje moc roli...to uz jsem si taky potvrdil, ze v rychlostech 120-125-130 je rozdil naprosto minimalni. Nejvetsi pruser je matador (tam nejak furt nevim jaka stopa je lepsi) a posledni dvoj-zatacka...s tim mam problemy.
Jak potvrdil tvuj rozbor, prujezdova rychlost dolicku nehraje moc roli...to uz jsem si taky potvrdil, ze v rychlostech 120-125-130 je rozdil naprosto minimalni. Nejvetsi pruser je matador (tam nejak furt nevim jaka stopa je lepsi) a posledni dvoj-zatacka...s tim mam problemy.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si vytáh log ze včerejsích jízd a zjistil jsem, kde je zatím moje největší slabina s MPS
Moc brzdim
Oproti jízdě s Atmo šeskou, se kterou jsem dokonce jezdil na běžnejch pneu, tak s MPS, ač na semislickách, mám nájezdy do zatáček mnohem pomalejší.
Při porovnání kol kde jsem před dolíkem podřazoval za 3 a kde sem pak nechal zařazenou 4 se mi potvrdilo, že na tu 4ku to projedu rychlejš protože na 3 už sem tam při tý rychlosti daleko za maximem výkonu a prakticky ještě na obrubníku musim řadit zpět 4ku.
A další zajímavost je to, že včera při mém nejlepšim kole jsem neměl ani jeden z úseků nejrychlejší za celej den, takže to má k dokonalosti hodně daleko.
Top úseky z celýho dne by mi složily čas někde kolem 2:07,8
Ale na to, že sem s MPS jen na suchu prakticky poprvé okruh a na těch semislickách sem okruh taky nikdy ještě nejel, to neni nejhorší.
Oproti jízdě s Atmo šeskou, se kterou jsem dokonce jezdil na běžnejch pneu, tak s MPS, ač na semislickách, mám nájezdy do zatáček mnohem pomalejší.
Při porovnání kol kde jsem před dolíkem podřazoval za 3 a kde sem pak nechal zařazenou 4 se mi potvrdilo, že na tu 4ku to projedu rychlejš protože na 3 už sem tam při tý rychlosti daleko za maximem výkonu a prakticky ještě na obrubníku musim řadit zpět 4ku.
A další zajímavost je to, že včera při mém nejlepšim kole jsem neměl ani jeden z úseků nejrychlejší za celej den, takže to má k dokonalosti hodně daleko.
Ale na to, že sem s MPS jen na suchu prakticky poprvé okruh a na těch semislickách sem okruh taky nikdy ještě nejel, to neni nejhorší.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
-
zitnyp
- Kontaktovat uživatele:
Palas: zajiamavy srovnani s DaveMaxem, jsem zvedavej co vycucas z myho datalogu 
Mazda RX8 170kW MY2004 6MT Lightning Yellow (trackday tool)
Honda Civic 8G 1.8iVTEC 103kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Honda Civic 8G 2.0TypeR 147kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Nissan Pathfinder R51 4.0V6 201kW MY2005 5AT Storm Grey (daily)
Ford Galaxy 1.5G 2.8VR6 150kW MY2001 6MT State Blue (daily) - SOLD
Nissan Micra K11 SR20DE 110kW MY199X 5MT Montana White (cheap trackday tool) - CRASHED
Honda Civic 8G 1.8iVTEC 103kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Honda Civic 8G 2.0TypeR 147kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Nissan Pathfinder R51 4.0V6 201kW MY2005 5AT Storm Grey (daily)
Ford Galaxy 1.5G 2.8VR6 150kW MY2001 6MT State Blue (daily) - SOLD
Nissan Micra K11 SR20DE 110kW MY199X 5MT Montana White (cheap trackday tool) - CRASHED
No srovnani s tebou je veselyzitnyp píše:Palas: zajiamavy srovnani s DaveMaxem, jsem zvedavej co vycucas z myho datalogu
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Přidávám svůj datalog z Autodromu Most 19.4.2016 best time 01:54.255 telemetrie Qstarz LT-Q6000 teplota vzduchu 11st ,pneu bfgoodrich g-force r1
http://ulozto.cz/x6H5s1Ar/most-rar
porovnání nejlepších kol v roce 2015 vs 2016
http://ulozto.cz/x6H5s1Ar/most-rar
porovnání nejlepších kol v roce 2015 vs 2016
Diky, .vbo pro CircuitTools jsem hodil k sobe na Google Drive (odkazy jsou v prvnim prispevku).Maxxi píše:Přidávám svůj datalog z Autodromu Most 19.4.2016 best time 01:54.255 telemetrie Qstarz LT-Q6000 teplota vzduchu 11st ,pneu bfgoodrich g-force r1
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Určite sa to už dávno niekde riešilo ale čo odporúčate s čím mate akú skúsenosť ? Harry's LapTimer Petrolhead alebo RaceChrono Pro?? mne to vychádza na rovnako (používal som Track Attack). ďakujem za stručné info.....
Za mě Harry. Funguje, nepadá, umožňuje render videa s daty rovnou v mobilu, od nedávna taky nahrávání videa na pozadí (mám při jízdě zobrazen lap timer a zároveň nahrává), propojení s GoPro...V podstatě nemám co vytknout. Srovnání s RaceChrono ale nemám, to jsem naposledy použil tak před 4 lety.RSteam píše:Určite sa to už dávno niekde riešilo ale čo odporúčate s čím mate akú skúsenosť ? Harry's LapTimer Petrolhead alebo RaceChrono Pro?? mne to vychádza na rovnako (používal som Track Attack). ďakujem za stručné info.....
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Trochu sem rypnem aj ja..
Aky GPS modul pouzivate ..?? prip. zariadnie ..??
ja som na skusku kupil neake GPS z Eabyu, ktore sa daju nastavit na 10Hz.
Ovsem tych nastaveni cez soft je ovela viac.
Zatial jedina aplikacia s ktorou som sa vozil po meste bola Racechrono,
a teda neake tie odchylky od skutocnosti su pozorovatelne.
Napr. vozdilo stoji, ale rychlost to stale ukazuje 1 - 2 km/h ..
Aky GPS modul pouzivate ..?? prip. zariadnie ..??
ja som na skusku kupil neake GPS z Eabyu, ktore sa daju nastavit na 10Hz.
Ovsem tych nastaveni cez soft je ovela viac.
Zatial jedina aplikacia s ktorou som sa vozil po meste bola Racechrono,
a teda neake tie odchylky od skutocnosti su pozorovatelne.
Napr. vozdilo stoji, ale rychlost to stale ukazuje 1 - 2 km/h ..